Broskyne sušené kocky natural bez pridaného cukru a SO2

Kód: 3380/501 3380/500 3380/100 3380/250 Zvoľte variant
Neohodnotené
€57,92 €6,63 €12,46 €3,71 od €3,71
Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Variant

Sušené broskyne sú sekané na kocky, majú tmavú farbu a sú lahodne šťavnaté. Okrem toho, že sú dokonalé, čo sa chuti týka, obľúbite si ich kvôli vysokému obsahu draslíka, antioxidantov a vitamínov C a E. Broskyne sušené kocky natural bez pridaného cukru a SO2 sú zdravou voľbou pre všetkých, ktorí chcú zjesť niečo sladké a zároveň sa vyhnúť pridanému cukru a siričitanom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: na kocky nakrájané sušené broskyne bez konzervantov (neobsahuje oxid siričitý a cukor)

Výživové hodnoty na 100 g:
Výživová hodnota: 1193 kJ / 329 kcal
Tuky: 0,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 61 g, z toho cukry: 42 g
Vláknina: 8,2 g
Bielkoviny: 3,6 g
Soľ: 0,02 g

Účinky: sušené broskyne sú bohaté na vlákninu, čo pomáha udržiavať zdravé trávenie a prevenciu zápchy. Broskyne obsahujú fytochemikálie, ktoré sú spojené so znížením rizika vzniku rakoviny, srdcových ochorení a iných zdravotných problémov. Sú bohaté na minerály, ako je draslík a horčík, ktoré sú dôležité pre zdravie kostí. Obsahujú antioxidanty, ako je vitamín C a beta-karotén, ktoré chránia telo pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi a tým pomáhajú predchádzať oxidatívnemu stresu.

Použitie: vďaka svojmu tvaru, veľkosti a šťavnatosti sa priamo nabáda kocky broskýň pridať do ranného müsli, kaše alebo cereálií. Skvele sa budú vynímať aj v cookies, muffinoch, sladkom pečive a ďalších pečených dobrotách. V neposlednom rade ich môžete pridať do vlastného desiatového mixu orieškov a sušeného ovocia.

Vyskúšajte sušené broskyne s jogurtom a medom. Zmiešajte sušené broskyne s gréckym jogurtom a posypte medom. Tento ľahký dezert je plný bielkovín a zdravých sacharidov.

Zaradenie: sušené ovocie

Krajina pôvodu: Turecko

Spôsob balenia: vákuovo balené (pri preprave môže dôjsť k rozvákuovaniu, ktoré neovplyvní kvalitu ovocia).

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: