Maliny sušené natural 100g

Kód: 3914
Neohodnotené
€9,95
Skladom (>5 ks)

Sušené maliny sú ideálne pre všetkých, ktorí hľadajú zdravú desiatu alebo chuťový doplnok k dezertom. Naše maliny sú plné vitamínov a antioxidantov a majú príjemne sladkú chuť a taktiež jemnú konzistenciu, ktorá je chrumkavá a ľahko sa rozpadá. Určite si ich obľúbite nielen vy, ale aj vaša rodina a priatelia! Tak neváhajte a príďte si ich kúpiť ešte dnes.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: sušené maliny 100%

Výživové hodnoty na 100 g:
Výživová hodnota: 900kJ / 214kcal,
Tuky: 1,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 30,1 g, z toho cukry: 30,1 g
Bielkoviny: 8,1g
Soľ: 0,02 g

Účinky: sušené maliny obsahujú vitamín C, K, a E, minerály (draslík, železo) a antioxidanty, ako sú flavonoidy a antokyaniny, ktoré môžu pomôcť chrániť telo pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi. Sušené maliny sú vynikajúcim zdrojom vlákniny, ktorá podporuje trávenie a pomáha udržiavať zdravie čriev.

Použitie: sušené maliny sú chutnou a zdravou alternatívou k čerstvým malinám. Sušením sa znižuje obsah vody a zvyšuje sa koncentrácia živín, čo z nich robí vynikajúci zdroj vitamínov, minerálov a antioxidantov. Okrem toho sú sušené maliny praktické na skladovanie a môžu byť použité ako ingrediencie v rôznych receptoch. Sú skvelým spôsobom, ako si dopriať chuťovú lahôdku plnú živín. Môžete ich konzumovať samostatne alebo ako súčasť rôznych jedál a dezertov.

Vyskúšajte lahodný recept na sušené maliny s orieškami a tmavou čokoládou. Pripravíme si 1 šálku sušených malín, 1 šálku orechov, 1 šálku strúhanej tmavej čokolády, 2 lyžice medu. Rozohrejeme rúru na 180 ° C a pripravíme plech s papierom na pečenie. V mise zmiešame sušené maliny, orechy, strúhanú čokoládu a med. Zmes rovnomerne rozložíme na pripravený plech a pečieme 10-12 minút, kým nezačne voňať a čokoláda nestuhne. Necháme vychladnúť a nakrájame na kúsky.

Zaradenie: sušené ovocie

Krajina pôvodu:

Spôsob balenia: vákuovo balené (pri preprave môže dôjsť k rozvákuovaniu, ktoré neovplyvní kvalitu ovocia).

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: