Sušené čierne ríbezle 100g

Kód: 3938
Neohodnotené
€4,95
Skladom (>5 ks)

Ak hľadáte zdravú a chutnú alternatívu k bežným ovocím, mali by ste určite vyskúšať čierne ríbezle! Toto lahodné ovocie obsahuje vysoké množstvo vitamínu C, minerálov a organických kyselín, čo z neho robí ideálny zdroj výživy pre tvoje telo. Naše sušené čierne ríbezle sú plné intenzívnej ovocnej chuti a majú jemnú konzistenciu, ktorá je chrumkavá a ľahko sa rozpadá. Tak neváhajte a vyskúšajte čierne ríbezle!

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: sušené čierne ríbezle 100 %

Výživové hodnoty na 100 g:
Výživová hodnota: 1268 kJ/302 kcal
Tuky: 2,57 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,6 g
Sacharidy: 75,7 g, z toho cukry: 26,3 g
Vláknina: 24,6 g
Bielkoviny: 6,3 g
Soľ: 0,01 g

Účinky: sušené čierne ríbezle sú bohatým zdrojom vitamínu C, provitamínu A, minerálnych látok (vápnika, železa, mangánu, draslíka a zinku), cukrov a organických kyselín. Vďaka tomu má dobrý vplyv na ľudský organizmus. Vďaka obsahu prospešných látok a vitamínov je dobrým pomocníkom pri prechladnutí a chrípke, posilňuje imunitný systém, znižuje zápaly a dezinfikuje.

Použitie: Vďaka svojej typickej sladko-kyslej chuti skvele doplní vašu rannú ovsenú kašu alebo jogurt. Vďaka veľkému obsahu vitamínov, antioxidantov a ďalších prospešných látok sa hodí na výrobu tinktúr, nálevov, sirupov či likérov.

Vyskúšajte jednoduchú a rýchlu granolu s čiernymi ríbezľami. Zmiešajte 200g vločiek, 1 polievkové lyžice kakaa a 100g orechov (podľa chuti). Potom pridajte 2 polievkové lyžice kokosového oleja, 2 polievkové lyžice medu a následne dôkladne premiešajte. Vzniknutú zmes rozotrieme na plech a pečieme v rúre pri 160 stupňoch asi 30 minút. Počas pečenia zmes na plechu občas premiešavame aby sa nespálila. Upečenú granolu necháme vychladnú. Potom do nej primiešame sušené čierne ríbezle. Granola v kombinácii s bielym jogurtom je vhodná ako rýchle a zdravé raňajky alebo desiata.

Zaradenie: sušené ovocie

Krajina pôvodu:

Spôsob balenia: vákuovo balené (pri preprave môže dôjsť k rozvákuovaniu, ktoré neovplyvní kvalitu ovocia).

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: