Sušené slivky bez kôstky natural 200g

Kód: 6759
Neohodnotené
€6,63
Skladom (>5 ks)

Sušené slivky bez kôstky sú skvelým zdrojom vlákniny a živín, ale mnoho ľudí si nemôže dovoliť kúpiť a skladovať čerstvé ovocie po celý rok. To je dôvod, prečo sú sušené slivky tak populárne, sú chutné, zdravé a majú dlhšiu trvanlivosť. Sušené slivky sú ideálne na desiatu alebo ako súčasť sladkých a slaných jedál. Naše sušené slivky sú plné intenzívnej ovocnej chuti a majú jemnú konzistenciu, ktorá je chrumkavá a ľahko sa rozpadá. Ak hľadáte zdravú alternatívu k cukroví alebo čokoláde, sušené slivky sú skvelou voľbou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: sušené slivky bez kôstky 100%

Výživové hodnoty na 100 g:
Výživová hodnota: 1 006 kJ / 240 kcal
Tuky: 0,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 64 g, z toho cukry: 38 g
Vláknina: 7,1 g
Bielkoviny: 2,2 g
Soľ: 0 g

Účinky: určite si pamätáte, aký bol pocit, keď ste ochutnali sladké a šťavnaté sušené slivky. Tieto lahodné plody obsahujú mnoho živín a sú ľahko dostupné v každej dobe roka. Sušené slivky sú skvelou alternatívou k iným sladkostiam, pretože neobsahujú pridaný cukor, sú bohaté na vlákninu a antioxidanty. Sušené slivky sú vynikajúcim zdrojom vitamínov a minerálov, ako je vitamín A, B6, K a draslík, horčík a železo. Sú tiež bohaté na fytochemikálie, ktoré môžu pomôcť znížiť riziko srdcových chorôb a rakoviny.

Použitie: sušené slivky môžu byť použité ako prísada do sladkých alebo slaných jedál, ako sú müsli, smoothies, torty, koláče alebo do omáčok a marinád. Môžu byť tiež konzumované ako samostatná desiata, alebo ako súčasť mixu sušeného ovocia.

Ochutnajte sušené slivky v bielom víne. Pripravte si recept na 2 šálky sušených sliviek, 1 šálku bieleho vína, 2 lyžice medu, 1 lyžička vanilkového extraktu. Zmiešajte všetky ingrediencie v hrnci a varte na strednom ohni asi 15 minút, kým sa slivky nezmäknú. Podávajte s chrumkavým chlebom a syrom.

Zaradenie: sušené ovocie

Krajina pôvodu:

Spôsob balenia: vákuovo balené (pri preprave môže dôjsť k rozvákuovaniu, ktoré neovplyvní kvalitu ovocia).

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: