Sušené slivky bez kôstok Ashlock

Kód: 3242/502 3242/501 3242/10 Zvoľte variant
Neohodnotené
€9,96 €5,38 €91,25 od €5,38
Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Variant

Sušené slivky bez kôstok Ashlock sú špecifickým druhom sušených sliviek. Zatiaľ čo väčšina sušených sliviek obsahuje kôstky, tieto slivky sú kôstky zbavené, čo uľahčuje konzumáciu a použitie v rôznych receptoch. Naše sušené slivky sú plné intenzívnej ovocnej chuti a majú jemnú konzistenciu, ktorá je chrumkavá a ľahko sa rozpadá.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: slivky, kyselina sorbová (prírodný alebo prírodne identický konzervant), slnečnicový olej

Výživové hodnoty na 100 g:
Výživová hodnota: 1004 kJ / 240 kcal
Tuky: 0,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 64 g, z toho cukry: 38 g
Vláknina: 7,1 g
Bielkoviny: 2,2 g
Soľ: 0 g

Účinky: určite si pamätáte, aký bol pocit, keď ste ochutnali sladké a šťavnaté sušené slivky. Tieto lahodné plody obsahujú mnoho živín a sú ľahko dostupné v každej dobe roka. Sušené slivky sú skvelou alternatívou k iným sladkostiam, pretože neobsahujú pridaný cukor, sú bohaté na vlákninu a antioxidanty. Sušené slivky sú vynikajúcim zdrojom vitamínov a minerálov, ako je vitamín A, B6, K a draslík, horčík a železo. Sú tiež bohaté na fytochemikálie, ktoré môžu pomôcť znížiť riziko srdcových chorôb a rakoviny.

Použitie: sušené slivky môžu byť použité ako prísada do sladkých alebo slaných jedál, ako sú müsli, smoothies, torty, koláče alebo do omáčok a marinád. Môžu byť tiež konzumované ako samostatná desiata, alebo ako súčasť mixu sušeného ovocia.

Ochutnajte sušené slivky v bielom víne. Pripravte si recept na 2 šálky sušených sliviek, 1 šálku bieleho vína, 2 lyžice medu, 1 lyžička vanilkového extraktu. Zmiešajte všetky ingrediencie v hrnci a varte na strednom ohni asi 15 minút, kým sa slivky nezmäknú. Podávajte s chrumkavým chlebom a syrom.

Zaradenie: sušené ovocie

Krajina pôvodu: Chile

Spôsob balenia: vákuovo balené (pri preprave môže dôjsť k rozvákuovaniu, ktoré neovplyvní kvalitu ovocia).

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: