Variant Argentina s morskou soľou
Kód: 4084Podrobný popis
Zloženie: paprika, soľ (25 %), cibuľa, cesnak, koriander, petržlen, rozmarín, tymian, bazalka, chilli.
Použitie:
Vhodné na grilovanie hovädzích steakov, kuracích plátkov aj krídeliek, bravčových kotliet aj na grilovanie hermelínu alebo camembertu.
Recept: Argentínsky kurací grilovaný sendvič
Suroviny:
- 2 kuracie prsia
- 2 lyžice argentínskej koreniacej zmesi
- 2 lyžice olivového oleja
- 4 plátky syra (napr. cheddar)
- 4 plátky slaniny
- 4 rožky alebo iné pečivo podľa výberu
- Syrová omáčka (majonéza zmiešaná s plátkami syra a cesnakom)
- Šalátová zmes (napr. ľadový šalát, paradajky, uhorka)
Postup:
- Príprava mäsa: Kuracie prsia nakrájajte na menšie steaky, aby sa vošli do rožkov. Zmiešajte koreniacu zmes s olivovým olejom a pripravte marinádu. Kuracie steaky marinujte aspoň 30 minút.
- Grilovanie: Predhrejte gril na strednú teplotu. Grilujte kuracie steaky z oboch strán, kým nie sú prepečené. Na hotové mäso položte plátky syra a nechajte ich roztopiť.
- Príprava slaniny: Na panvici opečte plátky slaniny, kým nie sú chrumkavé.
- Kompletácia sendviča: Rožky rozkrojte, natrite syrovou omáčkou, pridajte kuracie mäso so syrom, plátky slaniny a šalátovú zmes. Priklopte hornou časťou pečiva a podávajte.
Výrobca: Variant
Balenie: 160 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár