Variant Argentina s morskou soľou

Kód: 4084
Novinka
Neohodnotené
Značka: Variant
€3,59
Skladom

Koreniaca zmes Argentína s morskou soľou je inšpirovaná argentínskou kuchyňou a obsahuje morskú soľ spolu s ďalšími aromatickými bylinkami a korením. Táto zmes často pozostáva z morskej soli, mletej papriky, cesnaku, cibule, oregana, tymianu, majoránu, rozmarínu a ďalších bylín podľa receptu. Koreniaca zmes Argentína s morskou soľou dodáva jedlám výraznú a lahodnú chuť s príjemnými korenistými tónmi a sviežosťou morskej soli. Táto zmes sa často používa na dochutenie rôznych druhov mäsa, ako je hovädzie, bravčové, kuracie alebo ryby. Taktiež je vhodná na grilovanie, pečenie, marinovanie a prípravu omáčok.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: paprika, soľ (25 %), cibuľa, cesnak, koriander, petržlen, rozmarín, tymian, bazalka, chilli.

Použitie:
Vhodné na grilovanie hovädzích steakov, kuracích plátkov aj krídeliek, bravčových kotliet aj na grilovanie hermelínu alebo camembertu.

 


Recept: Argentínsky kurací grilovaný sendvič

Suroviny:

  • 2 kuracie prsia
  • 2 lyžice argentínskej koreniacej zmesi
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 4 plátky syra (napr. cheddar)
  • 4 plátky slaniny
  • 4 rožky alebo iné pečivo podľa výberu
  • Syrová omáčka (majonéza zmiešaná s plátkami syra a cesnakom)
  • Šalátová zmes (napr. ľadový šalát, paradajky, uhorka)

Postup:

  1. Príprava mäsa: Kuracie prsia nakrájajte na menšie steaky, aby sa vošli do rožkov. Zmiešajte koreniacu zmes s olivovým olejom a pripravte marinádu. Kuracie steaky marinujte aspoň 30 minút.
  2. Grilovanie: Predhrejte gril na strednú teplotu. Grilujte kuracie steaky z oboch strán, kým nie sú prepečené. Na hotové mäso položte plátky syra a nechajte ich roztopiť.
  3. Príprava slaniny: Na panvici opečte plátky slaniny, kým nie sú chrumkavé.
  4. Kompletácia sendviča: Rožky rozkrojte, natrite syrovou omáčkou, pridajte kuracie mäso so syrom, plátky slaniny a šalátovú zmes. Priklopte hornou časťou pečiva a podávajte.

Výrobca: Variant
Balenie: 160 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: