Variant Bylinkové máslo
Kód: 4076Podrobný popis
Zloženie:
jedlá soľ (21 %) - EU, cibuľa, horčičné semienko, čierne korenie, cesnak, glutaman sodný, paprika, citrónová kôra, petržlenová vňať, pažítka, ligurček, kôpor, mrkva, zelerový koreň, paštrnák.
Použitie:
Obľúbenú zmes na bylinkové maslo môžeme okrem iného použiť aj do bylinkových polievok, studených smotanových omáčok a majonéz, plniek, nátierok, zeleninových šalátov, mletého mäsa. Hodí sa aj na posypanie varených zemiakov, ryže alebo polievok (namiesto petržlenovej vňate).
Bylinkové maslo s korením
Suroviny:
- 100 g mäkkého masla
- 1 lyžička bylinkovej koreniacej zmesi
- 1 strúčik cesnaku (rozdrvený)
- Šťava z 1/2 citróna
- Soľ a čierne korenie podľa chuti
Postup:
- Mäkké maslo vložte do misky a pridajte bylinkovú koreniacu zmes, rozdrvený cesnak, citrónovú šťavu, soľ a čierne korenie.
- Všetko dobre premiešajte, kým sa nevytvorí hladká zmes a korenie sa rovnomerne rozloží v masle.
- Maslo môžete naniesť priamo na jedlo alebo ho zabaľte do alobalu a vytvorte valček.
- Valček nechajte vychladiť v chladničke, aby stuhol a chute sa prepojili.
- Podávajte ako prílohu k pečenému mäsu, pečeným zemiakom, na grilovaný chlieb alebo ako dochucovadlo k rôznym jedlám.
Výrobca: Variant
Balenie: 100 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár