Variant Rascová krkovica bez soli a glutamátu
Kód: 4109Podrobný popis
Zloženie
Granulovaný cesnak, mleté čierne korenie, drvená rasca, granulovaná cibuľa
Použitie
Zmes korenia určená na pečenie, dusenie a grilovanie mäsa. Vhodná aj do marinád a na nakladanie mäsa. Vynikajúca na bravčovú krkovičku alebo iné steaky.
Účinky
- Antioxidačné účinky
- Podpora trávenia
- Posilnenie imunitného systému
- Antibakteriálne a protizápalové účinky
(Podľa nariadenia ES č. 1924/2006 nemôžeme uvádzať zdravotné účinky. Vyššie uvedené účinky sú formou tipov našich starých mám a tradičného ľudového liečiteľstva. Nejde o lekárske odporúčanie – vychádzame len z informácií z internetu, ktoré nemusia byť odborné.)
Pečená rascová krkovička
Suroviny:
- 500 g bravčovej krkovičky
- 2 lyžice zmesi korenia Rascová krkovička bez soli a glutamátu
- 2 lyžice olivového oleja
Postup:
- Predhrejte rúru na 180 °C.
- Krkovičku opláchnite a osušte papierovou utierkou.
- V mise zmiešajte zmes korenia Rascová krkovička bez soli a glutamátu s olivovým olejom, aby vznikla pasta.
- Potrite pastou celú krkovičku z oboch strán.
- Preneste krkovičku do pekáča a vložte ju do predhriatej rúry.
- Pečte 30–40 minút, alebo kým nie je krkovička vo vnútri prepečená a dosiahne správnu teplotu.
- Vyberte z rúry a nechajte chvíľu odpočívať.
- Nakrájajte na plátky a podávajte.
Výrobca: Variant
Balenie: 100 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár