Variant Rascová krkovica bez soli a glutamátu

Kód: 4109
Neohodnotené
Značka: Variant
€2,19
Momentálne nedostupné

Rascová krkovica je zmes korenia bez soli a glutamátu, ktorá je špeciálne navrhnutá na dochutenie krkovíc a ďalších bravčových pokrmov. Hlavnou zložkou tejto zmesi je rasca, ktorá dodáva výraznú a aromatickú chuť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie
Granulovaný cesnak, mleté čierne korenie, drvená rasca, granulovaná cibuľa

Použitie
Zmes korenia určená na pečenie, dusenie a grilovanie mäsa. Vhodná aj do marinád a na nakladanie mäsa. Vynikajúca na bravčovú krkovičku alebo iné steaky.

Účinky

  • Antioxidačné účinky
  • Podpora trávenia
  • Posilnenie imunitného systému
  • Antibakteriálne a protizápalové účinky

(Podľa nariadenia ES č. 1924/2006 nemôžeme uvádzať zdravotné účinky. Vyššie uvedené účinky sú formou tipov našich starých mám a tradičného ľudového liečiteľstva. Nejde o lekárske odporúčanie – vychádzame len z informácií z internetu, ktoré nemusia byť odborné.)


Pečená rascová krkovička

Suroviny:

  • 500 g bravčovej krkovičky
  • 2 lyžice zmesi korenia Rascová krkovička bez soli a glutamátu
  • 2 lyžice olivového oleja

Postup:

  1. Predhrejte rúru na 180 °C.
  2. Krkovičku opláchnite a osušte papierovou utierkou.
  3. V mise zmiešajte zmes korenia Rascová krkovička bez soli a glutamátu s olivovým olejom, aby vznikla pasta.
  4. Potrite pastou celú krkovičku z oboch strán.
  5. Preneste krkovičku do pekáča a vložte ju do predhriatej rúry.
  6. Pečte 30–40 minút, alebo kým nie je krkovička vo vnútri prepečená a dosiahne správnu teplotu.
  7. Vyberte z rúry a nechajte chvíľu odpočívať.
  8. Nakrájajte na plátky a podávajte.

Výrobca: Variant
Balenie: 100 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola